Vricka vidare

01-02-2017 / 0 kommentarer

Då var det dags för lite nya språk här på sajten. En användare önskade att få läsa om tyska tungvrickare så den är inlagd. Svenska tungvrickare är också kompletterad med lite nya varianter.

Purple Burglar Alarm

25-01-2017 / 0 kommentarer

God dag! Vi snubblade över ett roligt klipp på Facebook där en person från Skottland försöker säga ”purple burglar alarm”. Hysteriskt roligt!

Hurra, dags igen

16-01-2017 / 1 kommentar

Idag har vi glädjen att kunna presentera YTTERLIGARE nya tungvrickarespråk på sajten. Numera ser du Lettländska/lettiska, Spanska (Mexiko, Venezuela osv), Tjeckiska och till och med Isländska tungvrickare. Håll tillgodo och lycka till!

Dags igen med nya språk

14-01-2017 / 0 kommentarer

God afton! Då var det dags igen. Låt oss presentera ytterligare nya språk som är inlagda på tungvrickare.se. Idag har vi lagt in Irländska, Japanska, Finska och Franska tungvrickare som ni kan se på vår ständigt växande sajt. Tack till alla er som bidragit med nya idéer och tungvrickare som vi nu tagit hand om.

Tungvrickare på fem nya språk

13-01-2017 / 0 kommentarer

Nu är sajten uppdaterad med fem tungvrickare på fem nya språk. Du hittar numera Norska, Engelska, Ryska, Kinesiska och Hebreiska tungvrickare här på sveriges kanske största tungvrickarsajt. Snart kommer det fler, håll ut! Prova på att säga tex: ”Mi mana mimenu lemalmel milim?” ”Can you can a can as a canner can can a can?” […]

Välkommen till Sveriges nya tungvrickarsida!

12-01-2017 / 0 kommentarer

På nystartade tungvrickare.se kan du se och försöka dig på tungvrickare från alla möjliga länder och språk. Vår ambition är att via er användare, ha den största sidan som samlar tungvrickare från världens alla hörn. Har vi missat någon så kan ni enkelt skicka in nya förslag genom att klicka på ”skicka in” uppe i […]